Valverde wil in 2008 Tour de France winnen

In 2005 en in 2006 moest hij ongelukkig afstappen, maar in 2007 is de Tour voor Alejandro Valverde wederom het hoofddoel. De Spanjaard denkt echter nog niet aan winnen. Pas in 2008 ziet het Spaanse wonderkind zijn gele droom in vervulling gaan.

De kopman van Caisse d'Epargne zal zich via het 'Waalse' drieluik en de Rondes van Baskenland en Catalonië een weg banen naar Frankrijk, die via de Dauphiné Libéré richting 'La Grande Boucle' loopt. Valverde was in die wedstrijden de laatste jaren al zeer succesvol, maar tot een goede Tour heeft het nooit kunnen leiden. "Dat was gewoon pech", legt de ProTourwinnaar zijn keuze voor hetzelfde programma uit. "Ik hoop deze keer op een beetje meer geluk, zodat ik de Tour de France tenminste uit kan rijden."

Valverde zal bij Caisse d'Epargne deze zomer weer een kopduo vormen met Oscar Pereiro, de verrassende nummer 2 van de voorbije editie. "Dat is voor ons beslist een voordeel, want de concurrentie moet nu twee mannen in de gaten houden in plaats van één." Die concurrentie zal volgens de ex-Kelmerenner vooral bestaan uit het Astanaduo Klöden-Vinokourov en de Discoverykopman Ivan Basso. Volgens Valverde nochthans de drie grootste kanshebbers op de eindoverwinning in Parijs. De man uit Murcia rekent zichzelf daar nog niet toe: "Natuurlijk is het belangrijk om een rol te spelen in het klassement, maar een plek bij de topvijf is al een goed resultaat. Volgend jaar wil ik pas echt voor honderd procent meedoen om de zege."

Reacties

wij zoeken nog 30 distributeurs in nederland. als je een zakcentje wilt bijverdienen de eerste maand kan dat oplopen tot 500 euro per maand en de vierde of de vijfde maand kan je al 2.500 euro verdienen, stuur mij dan een e-mail , neem voor meer informatie contact op met info@healthy-body.nl of vul het contactformulier op onze website in http://www.healthy-body.nl
groeten,
Nicole

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
2ace76
Onthoud mijn gegevens!